Wanneer het zelf even niet meer lukt kan ik je de helpende hand bieden. Zowel voor de korte als de lange termijn.

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is, dit is erg belangrijk voor de vertrouwensrelatie. Tijdens dit gesprek kom ik meer over je te weten, zo wel het verleden als welke toekomst je voor ogen hebt. Aan de hand van dit gesprek formuleren wij de hulpvragen en bijbehorende doelen.

Wanneer je een indicatie hebt via een PGB of WLZ, hoort hier een zorgovereenkomst bij. Dit betekent dat wij samen akkoord gaan dat ik jou de hulp, begeleiding, zorg ga bieden die je nodig hebt en ik voor deze hulp wordt betaald.

Deze hulp wordt omschreven in een zorgplan, deze evalueren wij met regelmaat en stellen wij waar nodig bij. We kunnen dit samen doen, ik kan dit ook voor je doen in samenspraak. Mocht je al een indicatie hebben zijn deze hulpvragen en doelen al bekend bij de verstrekker van de indicatie. De verstrekker van de indicatie kan de gemeente (WMO) zijn of het zorgkantoor (WLZ).

Mocht je nog geen indicatie hebben, kan ik je ondersteunen bij de aanvraag hiervan.

Ik werk als ZZP’er, dat betekent dat de client over het algemeen door mij begeleid wordt. Om de zorg altijd te kunnen garanderen, werk ik samen met andere ZZP’ers. Mocht de client prijs stellen op meer begeleiders is dit dus mogelijk. Ook bij ziekte en vakantie kan de begeleiding dus doorgaan.

Een zorgovereenkomst kan om verschillende redenen worden beëindigd door beide partijen;

  • Er is geen hulpvraag meer
  • De indicatie is beëindigd
  • We blijken toch geen match te hebben
  • Ik kan je niet verder helpen bij je hulpvraag (ik zal je zo goed mogelijk begeleiden naar een juiste hulpverlener die dit wel kan)
  • Grensoverschrijdend gedrag*

*Bij grensoverschrijdend gedrag zoals mishandeling, vernieling van persoonlijke eigendommen, seksueel grensoverschrijdend gedrag, ernstige bedreiging, handel in drugs en andere strafbare feiten zal ik ten alle tijden een melding, al dan niet aangifte doen bij de politie